Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar ilk sözü AKP’li o isme verdi!

TBMM Başkanvekili, Kocaeli milletvekili Haydar Akar bugün yönettiği ilk meclis toplantısında AKP Kocaeli Milletvekili’ne gündem dışı söz hakkı verdi.

TBMM Başkanvekili, Kocaeli milletvekili

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem 3. Yasama Yılı 115. Birleşim’i bugün gerçekleştiriliyor. Toplantısı TBMM Başkanvekili, Kocaeli milletvekili Haydar Akar yönetiyor. Meclis oturumlarında gündem dışı olarak 3 söz hakkı bulunuyor. Bu söz haklarını ise meclisi yöneten TBMM Başkanı ya da Başkanvekili milletvekilleri arasından seçim yaparak veriyor. Haydar Akar ilk meclis yönetiminde kentimizden AKP’li bir isme söz hakkı verdi.

HAYDAR AKAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Haydar Akar’ın mecliste söz hakkı tanıdığı isim AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker oldu. Gündem dışı konuşan Şeker konuşmasında Akar’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Saygıdeğer milletvekilleri, seçim bölgem Kocaeli’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının devam eden projeleri hakkında söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum. Sayın Başkan, öncelikle, aynı seçim bölgesinin milletvekilleri olarak Meclis Başkan Vekilliğine seçilmenizden dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizleri tebrik ediyorum, ilk sözü de bana verme jesti yaptığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.