Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar: Milletvekili adayı değilim

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yeni seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP

TBMM Meclis Başkanvekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün Kartepe Manzara Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Akar, ülke ve kent gündemine dair değerlendirmeler yaptı. Akar, “Bundan sonraki seçimlerde milletvekili adayı değilim. Genel başkanımıza da bunu ilettim. Siyaseti bırakıyor muyum? Tabii ki siyaseti bırakmıyorum. Ben Haydar Akar olarak sosyal çevremle hayatımı yaşarken şimdi çok değerli ve anlamlı bir koltukta oturuyorum. Bu benim için büyük bir onur ve mirastır. Onurlu bir görev yaptım. Bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu buluşmamız milletvekilliğine veda kahvaltısı.

SEÇİM ZAMANINDA YAPILIR

Ben seçimin zamanında yapılacağını düşünüyorum. Belki 1-2 ay önce yapılabilir. Türkiye’nin bir seçime ihtiyacı var. Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Ülke yönetilemez bir hale geldi. Çok uzun yıllar görevde kalınca çözüm yollarından uzak kalınıyor. Bir değişikliğin zaruri olacağını düşünüyorum. Ben partime yardım edeceğim. Tecrübelerimden yararlanmak isteyen arkadaşlarıma destek olacağım.

KİMSEDEN TALEBİM OLMADI

İktidar değişikliğinde görev alır mıyım? Ben bugüne kadar kimseden bir talebim olmadı. Bana bir ihtiyaç olursa ki sistem değişikliğinde birçok insana ihtiyaç olacak. O zaman bize düşen ne varsa kabul ederiz. Bu görevi hem partimiz için hem ülkemizin için görevi kabul ederiz” dedi.

BELEDİYEYE ADAY OLUR MU?

Akar, Benim seçilebilir bir noktada talebim yok. Buna belediye başkanlığı da dahil. Ben destek olmak istiyorum. Bunun dışında parti görevi verirse bu reddedilmez.” ifadelerini kullandı.