Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar zirvede bırakıyor… Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

TBMM Başkanvekili, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, yeni dönemde vekilliğe aday olmayacağını söyleyerek gençlerin siyaseten önünün açılmasını istediğini söyledi.

TBMM Başkanvekili, CHP Kocaeli

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, TBMM Başkanvekili olduktan sonra konumu gereği siyasi arenadan çekildi. Siyasi söylemlerine ara veren Akar, bugün gazetemize ziyarette bulunarak önemli bilgiler verdi. Siyasi geleceğine dair soruları da cevaplayan Haydar Akar, bir dahaki seçimde vekilliğe aday olmayacağını yineledi.

“ŞİMDİ YER VERME SIRASI BİZCE”

Akar, “Ben hem partimde hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok önemli görevler üstlendim. Bundan sonraki seçimlerde milletvekili adayı olmayacağım. Ben gençken milletvekillerinin çekilmesini ve gençlere alan açmasını isterdim. Şimdi de sıra bize geldi” dedi.

‘MİLLİ DEĞERLER ETRAFINDA BULUŞMA’

Ülkedeki siyasi atmosfere dair de değerlendirmeler yapan Haydar Akar, 6 partinin genel başkanlarının bir araya gelmesi ve bir masa etrafında buluşmalarını çok kıymetli bulduğunu ifade etti. Akar, “Bu bir fırsattır. Ortak değerlerin yeniden şekillendirileceği ‘Milli değerler etrafında buluşma’ olarak görüyorum.” dedi.

CUMHURFBAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

Bu partilerin liderlerinden cumhurbaşkanı adayının hangisi olacağına yönelik soruyu da cevaplayan Akar, “Bu birlikteliği Türkiye’nin geleceği açısından çok kıymetli buluyorum. Mesele kimin cumhurbaşkanı olacağı değil. Önemli olan Türkiye’de ortak değerler etrafında buluşması ve normalleşmedir. Bu bahsettiğimiz masa etrafında da bu konuşuluyor.” İfadelerini kullandı.

haydar akar
TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Uğur Enç ve Sebahattin Aydın’ın misafiri oldu.