Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“HDP ile ittifak yapıyorlar” söylemlerine Çakar’dan tepki!

CHP İzmit önceki dönem İlçe Başkanı ve Kocaeli milletvekili aday adayı Hakan Çakar, “Sizi, Habur sınır kapıları açılıp dağdan inen teröristlerin karşılama töreninden, Şivan Perwer ve Barzani ile el ele verdiğiniz mutluluk pozlarınızdan tanıyoruz” dedi

CHP İzmit önceki dönem

CHP İzmit önceki dönem İlçe Başkanı ve Kocaeli milletvekili aday adayı Hakan Çakar “HDP ile ittifak yapıyorlar” söylemlerine cevap verdi. Çakar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İktidar partisi, son dönemde Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili söylemlerinde ‘Hdp ile ittifak yapıyorlar’ diyerek algı oluşturmaya çalışıyor. Bu söylemler üzerinden milliyetçi seçmeni etkileyip 14 Mayıs’ta seçimleri kazanmayı düşünüyorlar bu da önümüzdeki seçimleri kaybettiklerinin farkında olduklarını gösteriyor. PKK üzerinden algı operasyonu yapan iktidar partisinin müttefiklerine bakalım. Daha önce birbirlerine ağza alınmayacak sözler sarfeden Devlet Bahçeli ve MHP, Kürdistan söylemleri ile tanıdığımız, Gaffar Okkan cinayetinin sanığı Hizbullah ile kol kola olan Hüdapar. Hem AKP, hem MHP, Hüdapar ile ittifakı kabullenmiş durumdalar.

“KORKMUYORUZ”

Daha önce Hatay’da düzenlediği sahte temel atma töreni ile hatırladığımız partili Cumhurbaşkanı,
bugün Nizip’te halka, ’14 Mayıs’ta bunları Cudi’ye, Gabar’a gömmeye var mıyız?’ diye seslenmiş.
Onlar konuşuyor, tetikçileri İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı kurşunluyor. Korkmuyoruz, bugün İYİ Parti’ye, yarın bize saldırabilirler, sizi, Çubuk’ta Genel Başkanımızın üzerine saldığınız inek hırsızı ve linç girişiminden tanıyoruz! Sizi, Batman’da röportajda ‘Hizbullahçıyız, Erdoğan’a dokunsalar kafalarını keseriz’ diye tehditler savuran, gözaltına alınan ve bugün serbest bırakılan şahıstan tanıyoruz. Sizi, Oslo’da PKK ile yaptığınız görüşmelerden, önce inkâr edip ‘İspatlayamayan şerefsizdir’ diyen, görüşmeler ispatlandığında ‘ben görüşmedim, devlet görüştü’ manevrası yapan Genel Başkanınızdan tanıyoruz.

“GELİYOR GELMEKTE OLAN”

Sizi, Habur sınır kapıları açılıp dağdan inen teröristlerin karşılama töreninden, Şivan Perwer ve Barzani
ile el ele verdiğiniz mutluluk pozlarınızdan tanıyoruz. Sizi, deprem bölgesinde halkımıza reva gördüğünüz mağduriyetten, profesörü olduğunuz ekonominin tepetaklak olmasından, uzaktan eğitime layık gördüğünüz üniversite öğrencilerinden tanıyoruz. 14 Mayıs’a kadar zamanınız var, tahrik, tehdit ve algı dilinizi kullanın. 15 Mayıs sabahı, nereye kaçacağınızı ve nasıl aklanacağınızı düşünün.”