Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hicran Bozkurt resmen aday adayı

AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Bozkurt, görevinden istifa ederek AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli İl
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. Bu kapsamda aday adayı olmak isteyen isimler il binasına giderek başvuru evraklarını teslim ediyor. AK Parti Kocaeli il Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Bozkurt, görevinden istifa ederek bugün il binasına giderek aday adaylığını duyurdu. Bozkurt, adaylığıyla ilgili, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmak istiyorum. Benim bu şehre borcum var. Hayat arkadaşımı bu şehrin topraklarına emanet ettim. Bu kente vefa borcumu ödemek istiyorum. Hicran Bozkurt, teşkilatçıdır. Teşkilatım nerede isterse orada olurum. Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’den en güçlü desteği vermek için çalışan herkese Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.”

HİCRAN BOZKURT KİMDİR?

Hicran Bozkurt, 1975 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da bitirdi. 1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği eğitimini tamamladı. 1997 yılında ABM Mühendislik Şirketini eşim ile birlikte kurdu. 2001 yılında Kocaeli AK Parti il kadın kollarında çeşitli kademelerde görev aldı. 2014 yılında eşinin vefatı ile şirketlerin yönetiminde görev almaya başladı. 2020 yılından itibaren Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta. 2023 yılında Kocaeli Ticaret Odası 25. Meslek komitesinden meclis üyeliği devam etmekte. Bozkurt, bir kız çocuğu annesi.