Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hikmet Erenkaya, temsilcileri topladı ve “ön seçim” dedi

CHP eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya yaklaşan genel seçimler öncesinde yine sahaya indi. Erenkaya, İzmit’teki 52 mahalle temsilcisinin 27’sini ağırladı ve “ön seçim istiyoruz” dedi.

CHP eski Büyükşehir Belediye

CHP eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya Bahçecik’te bulunan evinde mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Konu hakkında paylaşımda bulunan Erenkaya, şu ifadelerde bulundu; “İzmit İlçe Başkanlığımıza bağlı 52 mahalle temsilcisi arkadaşlarımızın başta Selman Kurcan ve Engin Özcan’ın talepleri üzerine mahalle temsilcisi arkadaşlarla bir araya geldik. Bahçecik’te bulunan evimin bahçesinde güzel bir yemek organizasyonu oldu. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 27 mahalle temsilcimizin katıldığı yemeğe mazereti nedeniyle katılamayan arkadaşlarımız için bir toplantı daha yapılması kararı alındı.

“PARTİMİZ DAHA BAŞARILI OLUR”

Toplu sohbet toplantısında toplantıda bulunan ve bulunamayan arkadaşlarımın tamamı milletvekili ve Belediye başkan adaylarının ön seçimle belirlenmesinin partimiz için daha uygun olacağını belirttiler. Benim de kanaatim genel merkez kontenjanı haricinde %90 ‘ı ön seçim ile belirlenirse partimiz daha başarılı olur düşüncesindeyim. İlçe Başkanlığımız öncülüğünde 52 mahalle ve 50 köy temsilcilerimizi 2 ayda bir mutlak bir araya gelip fikir alışverişi yapılması kanımca uygun olur. Bu toplantıyı düzenleyen ve toplantıya katılan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

301238607 1272815983454533 3549260030034384528 n 1