Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Merttürk’ten kadın buluşmaları

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Kartepeli kadınlarla bir araya gelerek, Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor. Merttürk bu buluşmalarda kadınların talep ve önerilerini dinleyip fikir alışverişinde de bulunuyor

CHP Kartepe Belediye Başkan

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında sık sık Kartepeli kadınlarla bir araya geliyor.  SKM tarafından hazırlanan çeşitli programlarda Kartepeli kadın hemşerileri ile buluşan Merttürk, Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerini anlatıyor.

KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, Suadiye ve Eşme’de kadınlarla bir araya geldi. Merttürk’e CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Yöneticileri, meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören Merttürk, büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Bu samimi buluşmalarda Kartepe’ye ve kadınlara yönelik projelerinden bahseden Merttürk, talep ve önerileri dinledi, notlarını aldı, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı.

suadiye 3‘KARTEPE’MİZİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, “Kartepeli kadınlarımızın sıcaklığını yüreğimizde hissettiğimiz, sevgiyi paylaştığımız bu buluşmalar bizim için çok kıymetli. Bugün burada yol hikayemizin en önemli kahramanları olan kadınlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Samimi tebessümleri ve samimi sohbetleri, bu yolculuğumuzun ne kadar değerli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Kadınların isteyince yapamayacağı şey yok. Kendinizin kıymetini bilin. Kadınlarımıza yönelik çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizden bizi Kadın Kooperatifleri. Kuracağımız Kadın Kooperatifleri ile birlikte kadınlarımız ilçemizde üretecek, ilçemize değer katacak, ilçemizi güzelleştirecekler. Projelerimizle istihdam alanları da yaratacağız. Çocuklarımız için uygun fiyatlara kreşler açacağız. Ve yine birkaç saatlik işiniz olduğunda çocuklarınızı bırakabileceğiniz küçük mola evleri yapacağız. Gençlerimiz için de istihdam ofisleri oluşturacağız. Sizlerden aldığımız bu enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Yorulmadan umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Kartepe’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.