Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hülagü, “Cumhurbaşkanımıza destek yüzde 60’ı görecektir”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı’na desteğin yüzde 60’ı göreceğini belirtti, yerli ve milli üretime vurgu yaptı; “Türkiye Yüzyılı üretimin de yüzyılı olacak”

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Kocaeli Sanayi Odası ve Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. İlk olarak Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile bir araya gelen Hülagü, ziyarette yerli ve milli üretime vurgu yaptı.

TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Hülagü daha sonra Körfez Ticaret Odası’na da ziyarette bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Oda Başkanı Recep Öztürk ve oda üyeleriyle bir araya gelen Hülagü, özellikle sağlık sektöründeki yatırımlarla ilgili konuştu.

SAĞLIKTA YERLİ-MİLLİ ÜRETİM

Sağlık sektöründe de yerli ve milli üretime geçileceğini belirten Hülagü, “Savunma sanayinde olduğu gibi 3 ila 4 milyarlık yatırım ile sağlıkta da milli ve yerli üretime geçeceğiz. Cihazlar çok pahalı. Yurt dışından alınan ürünler bunlar. İnşallah bunları da ülkemizde üreteceğiz. Bunun için çalışmalar başladı” dedi.

HASTANE YÖNETİCİLERİNE MÜJDE

Hülagü, hastane yöneticilerinin maaşlarında da iyileştirme yapılması için vekil seçilir seçilmez çalışma yürüteceğini belirterek, “Seçimden sonra ilk işim hastane yöneticilerinin, başhekimlerin maaşlarına el atmak olacak. Yöneticiler neredeyse en az parayı alıyor. Bu olmaz. Bunu düzelteceğiz hiç merak etmesinler” dedi.

9 VEKİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sokakta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteği çok net gördüğünü belirten Hülagü, “Cumhurbaşkanımızın zaferinden hiç şüphem yok. Sokağın dilinden anladığım bu. Cumhurbaşkanımız yüzde 60’ı görecektir. Vekillikte de 9 için uğraşıyoruz. 9 vekili de başarabiliriz” dedi.