Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hülagü, Tipioğlu ve Korkmaz böyle bekledi

AK Parti Kocaeli milletvekili aday listesinde birinci sırada yer alan Sadettin Hülagü ile aday adayı Ali Korkmaz, adaylık listesini mutlu bir şekilde beklerken, Veysal Tipioğlu ise gergin şekilde adaylık listesini bekledi.

AK Parti Kocaeli milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de 13 Mart 2023 tarihinde başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 22 Mart 2023 tarihinde sona erdi. Toplamda 151 partili aday adaylığı başvurusunda bulunurken adayların 121’i erkek, 30’u kadın, 11’i ise genç adaylar olması dikkat çekti. AK Parti Kocaeli’nin listeleri genel merkeze sunulmasının ardından kararı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

AK PARTİ KOCAELİ ADAYLARI AÇIKLANDI

AK Parti Kocaeli adayları bugün İzmit SEKA Bahçe Salonun’da açıklandı. 14 ismin açıklandığı toplantıya 151 aday adayının yanı sıra İl Başkanı Şahin Talus, İl yöneticileri, AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanı katıldı.

İLK ÜÇTE İKİ İSİM

AK Parti Kocaeli aday adayı listesinde yer alan Sadettin Hülagü, Ali Korkmaz ve Veysal Tipioğlu listeyi yan yana oturarak bekledi. Hülagü ve Korkmaz’ın neşeli olduğu görülürken 2015 yılında da AK Parti’den aday adayı olan Tipioğlu’nun gergin bir şekilde listeyi beklemesi dikkat çekti. Listenin açıklanmasının ardından Hülagü birinci sırada, Tipioğlu ise üçüncü sırada yer aldı. listede Ali Korkmaz yer almadı.

hulagu