Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Beni atın partiden bari de rahatlayın!

CHP İl Kongresi’nde kurultay delegesi yazılmayan izmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Beni atın partiden bari de rahatlayın” dedi.

CHP İl Kongresi'nde kurultay

CHP Kocaeli İl Kongresi tamamlandı. Bülent Sarı yeniden il başkanı seçildi. Kurultay delege listesinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yer almadı. Eleştiriler üzerine Bülent Sarı, “Telefonumu mu açtı ki listeye yazayım” diyerek cevap verdi. Hürriyet, kongrenin ardından sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Bu güne kadar ne partililer ne de yöneticiler hakkında ne bir açıklamam oldu ne de kongrelerde konuştum. Hep partiye zarar gelmesin diye hassas oldum. Milletvekilliği dönemimde de aynıydı, belediye başkanlığı dönemimde de aynı hassasiyete sahip oldum. Tüm sataşmalara, el altından yaptırılan haberlere, kara propagandaya rağmen. Üstelik yemediğim hakaret ve iftira kalmadı yine de sustum. Ama tek belediyeye zarar gelsin diye uğraşan ne kadar çok insan varmış. Ne yazık ki bunların bazıları da iktidar ile iş tutanlar.

BAHANESİ GERÇEKÇİ DEĞİL

Bir il başkanının sürekli olarak tek belediyeye ve belediye başkanına sataşması, haberler yaptırması hiç doğru değil. Yolda gördüğünde yolunu değiştiren, cami avlusunda selam vermemek için yüzünü çeviren il başkanımızın aradım bahanesi hiç gerçekçi değil.

“ATIN RAHATLAYIN”

Benim kurultay delegesi olmak gibi bir isteğim olmadı. Yazmak isteyen yazar, yazmak istemeyen de bahane aramaz. Bunun için aramaya gerek bile yoktur. Bunu bile yıpratma konusu haline getirmek çok yanlış. Beni atın partiden bari de rahatlayın. Ne diyeyim. Artık ya sabır…”