Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet büyükşehir adaylığını ilan etti!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Belsa Plaza önünde toplanan binlerce partiliye seslendi. 5 yıl sonrası için Büyükeşhir adaylığını ilan eden Hürriyet, “5 yılımız var. 5 yıl boyunca uyumayacağız. Ve 5 yıl sonra ahtım olsun bu büyükşehir ya alacağız, ya alacağız” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

ugur

Halkımız hizmeti engelleyenlere çok güzel bir ders verdi. Halkımız 5 yıldır bu kente rant uğruna zarar verenlere çok güzel bir tokat attı. Çünkü biz sosyal demokratlar, sosyal belediyeciliği, halkçı belediyeciliği ilke edinmiş bütün dürüst insanlar 5 yıldır halka hizmet etmek adına var gücümüzle çalıştık. Geçmişte ranta çalışanlara inat biz halkın insanıyız dedik. Halka karıştık. İzmit’i sizlerle birlikte, hep birlikte gülümsettik. Bu seçimde oyumuzu daha da artırdık ve çok şükür meclis çoğunluğu da bizim oldu. Durursan eğer ilerleyemezsin. İleri, daima ileri gideceğiz. Bugün hep birlikte bu Belsa’yı teslim etmedik. Ve bu akşam tüm Türkiye’de kıpkırmızı bir harita çıkardık. Mutluluğun resmi. Yıllar sonra artık Türkiye’de birinci partiyiz, birinci. Bu zafer emeklilerin, gençlerin, kadınların zaferi.

İZMİT GÜLÜMSEDİ SIRA KOCAELİ’DE
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz hep umudu büyüttük. Hep zafere inandık. Hep çalıştık. Sadece çalıştık. Halkımıza kendimizi doğru anlattık. Şimdi sadece İzmit’te değil, artık yalnız değiliz. Derince gülümsedi. Karamürsel gülümsedi. Şu anda Körfez’de kafa kafayayız. İnşallah ilerleyen saatlerde oradan da çok güzel sonuçlar alacağımızı umuyoruz. Bu birlikteliği daha da artıracağız. Bu akşam sizlere, hepinize daha büyük bir hedef koyacağız. Ne dedik, gülümse İzmit dedik. Şimdi sırada gülümse Kocaeli diyeceğiz. Size söz veriyorum İzmit gülümsedi şimdi sıra Kocaeli’de.

13-0 ŞIMARIKLIĞI BU KENTTE OLMAYACAK
5 yılımız var. 5 yıl boyunca uyumayacağız. Dinlenmeyeceğiz. Var gücümüzle çalışacağız. Kapı kapı hizmet götüreceğiz. Ve 5 yıl sonra ahtım olsun bu büyükşehir ya alacağız, ya alacağız. Artık kibirli insanların 13-0 şımarıklığı bu kentte olmayacak. Artık 13-0’a izin vermeyeceğiz. Artık bu kenti rant yuvasına çevirmelerine izin vermeyeceğiz. Büyükşehir meclisinde mücadele edeceğiz. Bu kentin sorunlarını bütün halkımızın istekleri doğrultusunda bu kentte omuz omuza çalışacağız.” Biz kimseyi ayırmayacağız. Kimseye kibir yapmayacağız. Bunların yaptığı gibi yapmayacağız. Kimseyi kötülemeyeceğiz. Ve eninde sonunda bu kentte daha büyük zaferler kazanacağız, daha çok gülümseyeceğiz.

BENİM BÜYÜK AİLEM
Hürriyet’ten sonra söz alan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan da “Sevgili İzmitliler, benim güzel büyük ailem. Dün size yarın için hazır olun demiştim. Siz de burada bu zafer için hazır oldunuz. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Güçlü İzmit’i hep birlikte oluşturduk. 5 yıl boyunca en büyük hizmetleri hep birlikte yapacağız. Genel başkanımızın söylediği gibi biz Türkiye ittifakıyız ve bizim rehberimiz şanlı bayrağımızdır. Hepiniz sağ olun var olun.” şeklinde konuştu.