Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet istedi, meclis üyeleri toplandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele Wellborn Otel’de CHP’li meclis üyeleriyle buluştu. Toplantıyı Hürriyet’in talebiyle CHP Kocaeli İl Yönetimi organize etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Uğur EnçCumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) görev yapan meclis üyeleri önceki akşam Başiskele’de bulunan Wellborn Otel’de bir araya geldi. 12 ilçede görev yapan meclis üyelerinin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talebiyle toplandığı öğrenildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı yemekli toplantıyı Yıldızlı ve ekibi organize etti. Uzun süredir meclis üyeleriyle buluşmak isteyen Hürriyet yaklaşık 3 saat süren toplantıda kısa bir sunumda yaptı.

PARK TARTIŞMALARI KONUŞULMADI

Belediyenin yaptığı çalışmalardan bahseden Hürriyet, 12 ilçede bir anket çalışması yaptıklarından bahsetti. Belediyelerin hizmetlerinden halkın memnun olup olmadığını sorduklarını belirten Hürriyet, meclis üyelerine Ak Partili belediyelerden bir memnuniyetsizlik olduğunu, planlı bir çalışma ile bütün ilçelerin ilk yerel seçimde CHP tarafından kazanılabileceğini anlattı. İzmit Cumhuriyet Parkı nedeniyle il başkanı Harun Yıldızlı ve İzmit Belediyesi arasında yaşan gerginlik sonrasında gerçekleştirilen toplantıda bu konuların gündeme gelmediği, toplantının söz konusu tartışmalardan önce planlandığı öğrenildi.