Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet maaş sözünü tuttu mu?

İzmit Belediye Meclisi Aralık Ayı Birleşimi’nde MHP’li İlker Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e asgari ücreti 2 bin 500 TL yapacağını hatırlattı ve bu sözünü yerine getirip getirmediğini sordu.

İzmit Belediye Meclisi Aralık

SEBO min 5İzmit Belediye Meclisi Aralık Ayı Birleşimi, İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştiriliyor. MHP Meclis Üyesi İlker Kazan ve Engin Duymaz, Fatma Kaplan Hürriyet‘e asgari ücreti en az 2 bin 500 TL yapma sözünü hatırlattı ve bu sözün yerine getirilip getirilmediği soruldu.

KILIÇDAROĞLU SÖZ VERMİŞTİ

Önergede, “Belediye personellerimiz için seçim vaatlerinizde ve genel başkanınız nezdinde verilen vaatlerin içinde personel asgari ücreti net 2500 TL yapılacağı vardır. Asgari ücret belirtiğiniz gibi 2500 TL oldu mu? Asgari ücret 2500 TL oldu ise kaç aydır ödüyorsunuz? 3 Ödeme yapmıyorsanız ne zaman ödemeyi düşünüyorsunuz? Ödenmeyen zaman var ise arasındaki farkı ödemeyi düşünüyor musunuz? Önümüzdeki sözleşmelerde bu sözler sözleşmeye eklenecek midir? Yukarda belirtilen sorularımızın en kasa sörede Belediye Meclisini ve İZMİT balları önemle arz ve rice ederim” ifadeleri yer aldı.