Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet mazbatasını aldı!

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerinin ardından bir kez daha belediye başkanlığını kazanan, İzmit Belediyesi’nde de çoğunluğu elde eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Adliyesi’nde bugün düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

31 Mart tarihinde gerçekleşen

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bir kez daha belediye başkanlığını kazanan, İzmit Belediyesi’nde de çoğunluğu elde eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Adliyesi’nde bugün düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törene CHP Kocaeli Milletvekilleri Mühip Kanko, Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Yamen, İzmit Belediyesi meclis üyeleri, yöneticiler ve partililer katıldı.

13-0 VURGUSU

Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan Hürriyet kimseyi ayırmadan hizmet edeceklerini ifade ederken “2019’daki o müthiş coşku azim bizi İzmit’in insanlarını gülümsetmişti. Ama bu dönem meclis çoğunluğu ile ikinci döneme bismillah diyoruz. Belsaya 2019’da bayrağı dikmiştik. Kimseye ayrımcılık yapmadan milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İmkansız yoktur diyen insanlara en büyük teşekkürüm. Oy vermeyen insanımızı da asla ayırmayacağız. Artık daha güçlüyüz. 2 tane belediyemiz daha var. Bir iken 3 olduk. Şimdi 3’ü 13 yapacağız. İnanırsak azimle çalışırsak emin olun bunu başarırız” dedi.

GÜÇLÜ İZMİT

Ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Gökhan Ercan da “Hiç heyecanlanmadım bu seçim kampanyasında. Güçlü İzmit’i hep birlikte oluşturduk” dedi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bülent Sarı ise “Fatma başkan bu bayramı bitirmeyecek. Birlikteliğimizi hiç bozmayacağız. Partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizle Kocaeli’yi kıpkırmızı yapacağız inşallah” ifadelerini kullandı.