Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet sahaya pazardan indi

Seçim çalışmalarını iyiden iyiye arttıran İzmit Belediye Başkanı, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, sahaya pazardan indi.

Seçim çalışmalarını iyiden iyiye

Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Pazarı’nda pazarcılar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hürriyet, bu kez de Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında esnafı ziyaret etti. Hürriyet, burada yaptığı konuşmada “Pazarcı esnafımızın sorunlarını çözmek adına her zaman samimiyetle gayret ediyoruz. Her daim esnafımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hürriyet’in geçtiğimiz haftadan itibaren yaptığı açılışları bir kenara bırakırsak, halkla yaptığı buluşmalar pazarcılar üzerinden oluyor. Hürriyet’in bu stratejisi, bir süredir önlenemez şekilde artan gıda pahalılığına dikkat çekmek ve her gıda artışında suçlanan pazarcılara ön alarak destek olmak şeklinde de değerlendirilebilir. Keza İzmit Kent Lokantası projesi de benzer bir amaca hizmet ediyor. Hayat pahalılığı!

Ancak şu bir gerçek ki İzmit Belediyesi seçimi kıran kırana geçecek. Çok küçük farklar, kazananı belirleyecek. Kimse kolay sanmasın!