Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet şov yapacak! İşçi zammının Büyükşehir’i geçmesi bekleniyor

İzmit Belediyesi’nde kadrolu 108 işçiyi ilgilendiren TİS bugün imzalanacak. Törende 1.600 şirket işçisi için de iyileştirme haberi verilmesi bekleniyor. Büyükşehir’in 35 bin TL minimum ücretinin üstüne çıkması beklenen işçi maaşlarıyla ilgili Fatma Kaplan Hürriyet’in şov yapması, işçilerin talepleri ile yeniden adaylığa geri dönmesi bekleniyor.

İzmit Belediyesi’nde kadrolu 108

ugurCumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) dün meclis üyesi aday listesi krizi yaşandı. Listeye tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet adaylıktan çekileceğini genel merkeze iletti. Buna rağmen CHP İzmit İlçe Örgütü, Fatma Kaplan Hürriyet’in ismini aday olarak seçim kuruluna iletti. Ancak Fatma Kaplan Hürriyet’ten adaylığa devam edip etmeyeceği ile ilgili şu ana kadar hiçbir açıklama yapılmadı.

MAAŞLAR BÜYÜKŞEHİR’İN ÜZERİNDE OLACAK

İzmit Belediyesi’nde kadrolu 108 işçiyi ilgilendiren TİS bugün saat 14.45’te belediye önünde yapılacak törenle imzalanacak. Törende 1.600 şirket işçisi için de iyileştirme haberi verilmesi bekleniyor. Büyükşehir’in 35 bin TL minimum ücretinin üstüne çıkması beklenen işçi maaşlarıyla ilgili Fatma Kaplan Hürriyet’in şov yapması, işçilerin talepleri ile yeniden adaylığa geri dönmesi bekleniyor.