Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet ve Tutuş 1 saat arayla İzmit’te sokağa inecekler

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Kocaeli’nin gözbebeği İzmit’te İki başkan adayı, seçim öncesi son hamlelerini yapacak. Saat 15.00’da başlayacak olan yürüyüşte, Fatma Kaplan Hürriyet kentin kadın, genç, yaşlı demeden tüm kesimlerine hitap ederek projelerini ve vizyonunu paylaşacak. Daha sonra, saat 16.00’da başlayacak olan yürüyüşte ise Muharrem Tutuş, AK Parti’nin İzmit için planladığı çalışmaları ve hedefleri halka anlatacak.

31 Mart yerel seçimlerine

İzmit’te siyasi arenanın nabzı yükseliyor. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Kocaeli’nin gözbebeği İzmit, tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İki başkan adayı, seçim öncesi son hamlelerini yapacak. İzmit Belediye Başkanlığı için yarışan CHP’nin mevcut Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Parti’nin adayı Muharrem Tutuş, bugün yürüyüş yolunda bir saat arayla halka son kez kendilerini anlatacak ve destek isteyecek. Geçtiğimiz seçimlerde Kocaeli’de yaşanan sürpriz değişim, bu yılki yerel seçimlerin en çok merak edilen mücadelesine sahne oluyor.

KAMPANYALARIN ZİRVESİ OLACAK

2019 yılında CHP’nin kazanarak tarih yazdığı İzmit’te, AK Parti bu defa kaybettiği belediye başkanlığını geri almaya odaklanmış durumda. İki adayın da seçim çalışmaları kapsamında düzenleyecekleri son dakika yürüyüşleri, seçmenler için kritik öneme sahip. Pazar günü yapılacak olan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, binlerce İzmitli’nin sandık başına gitmesi bekleniyor. Bu önemli günde, İzmitliler kentin geleceğini şekillendirecek kararı verecek. Her iki aday da son anlara kadar seçmenleri etkilemeye çalışacak, her fırsatı değerlendirerek oy toplama gayretinde olacaklar. Bugün gerçekleşecek yürüyüşler, her iki aday için de seçim kampanyalarının zirvesi niteliğinde.

ADAYLAR İÇİN SON ŞANS

Bu anlamlı yürüyüşler, adayların İzmitlilerle iç içe olacakları, sorunları dinleyecekleri ve vaatlerini son kez anlatacakları bir fırsat sunuyor. Seçim öncesi gerçekleşecek olan bu etkinlikler, adayların şehrin sokaklarında son kez halkın karşısına çıkacakları anlamına geliyor. Saat 15.00’da başlayacak olan yürüyüşte, Fatma Kaplan Hürriyet kentin kadın, genç, yaşlı demeden tüm kesimlerine hitap ederek projelerini ve vizyonunu paylaşacak. Daha sonra, saat 16.00’da başlayacak olan yürüyüşte ise Muharrem Tutuş, AK Parti’nin İzmit için planladığı çalışmaları ve hedefleri halka anlatacak. Bu iki yürüyüş, adayların seçmene kendilerini son bir kez ispatlayabilecekleri, sorunlara çözüm yollarını ve gelecek dönem için vaatlerini sunma şansı verecek.

YÜRÜYÜŞ YOLUNDA OLACAKLAR

İzmit Yürüyüş Yolu, bu önemli günün sahnesi olacak. Seçim atmosferi, adayların enerjisi ve seçmenlerin beklentileri bir araya gelerek, şehrin siyasi geleceğini belirleyecek bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Adaylar, yürüyüşler sırasında vatandaşların sorularını yanıtlayacak, onların talep ve önerilerini dinleyerek, son anlarda dahi oylarını kazanmak için çaba gösterecekler. Seçim yarışının bu son etabı, İzmit’in her köşesinde hissediliyor. Şehrin duvarları, adayların afişleriyle donatılmış durumda ve her sokağın köşesinde seçim tartışmaları yaşanıyor.