Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: Yeni bir aquapark yapacağız

Proje tanıtım toplantısında çocuklar ve gençler için hayata geçirecekleri çalışmalara dair yaptığı konuşmasında Çınar Çocuk Evlerinin sayısını arttıracaklarını söyledi ve ekledi “Yeni bir aquapark yapacağız”

Proje tanıtım toplantısında çocuklar
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet görevde bulunduğu 5 yılı ve gelecek 5 yılda hayata geçireceği projeleri tanıttı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Hürriyet ‘Çocuklar ve gençlerin belediyesiyiz’ diyerek çocuklar ve gençler için hayata geçirecekleri çalışmalara değindi.

MACERA VE OYUN PARKI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında, “Kente bir macera ve oyun parkı kazandırma projemiz var. Şirintepe Ekopark’ın içerisinde hem bir kreş çalışmamız olacak hem de bir macera ve oyun parkı olacak. Çocukların doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri güzel bir alan inşa etmeyi planlıyoruz. Projemizin tüm teknik detayları hazır.

‘7’İNCİ ÇINAR ÇOCUK EVİNİ İNŞA EDECEĞİZ’

Mahallelerimize Çınar Çocuk Evleri inşa etmek istiyoruz. 4’üncü Çınar Çocuk Evimiz bitmek üzere. Şimdi Yenimahalle’de 5’incisini yapacağız. Şirintepe’de Ekopark’ın içine 6’ıncısını yapacağız. Yenişehir Mahallesine de 7’incisini yapacağız. İmkanımız oldukça bu Çınar Çocuk Evlerinin sayısını bol bol arttıracağız.

YENİ AQUAPARK PROJESİ

Bıçkıdere Göletinde yaptığımız yeni nesil yaşam alanının üzerindeki alanımıza çok güzel bir Aquapark projesi çalıştık. Bu proje şu anda mecliste ve 2-3 aydır bekliyor. Çocuklar bunu bizden çok talep ediyorlar bu kentte bir ihtiyaç. Tepeköy’deki aquarparkı işletmeciden geri aldık. Artık biz işletiyoruz orayı ama yetmiyor. Şimdi yap işlet devret modeliyle yeni bir aquapark projesini şehrimize kazandırmak istiyoruz” dedi.