Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Karaosmanoğlu seçim çalışmalarına başladı: Cumhurbaşkanımız için seçimde dolaşacağım

Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı İbrahim Karaosmanoğlu seçim çalışmalarına başladı. Başiskele Tepecik’te konuşan Karaosmanoğlu, “Partimle ilgileneceğim. Cumhurbaşkanımız için seçimde dolaşacağım. Elimden ne geliyorsa programlara katılacağım” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Tepecik’te köy halkıyla bir araya geldi. Buluşmanın bazı kısımlarının sosyal medya hesabından paylaşan Karaosmanoğlu, AK Partili Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

“DÜŞMANLIK NİYE?”

Karaosmanoğlu muhalefeti eleştirerek, “Hiçbir projeleri yok. Tayyip Erdoğan projeleri üzerinden birleştiler. Düşmanlık niye? Tayyip Erdoğan’ı biliyorsunuz değil mi? Bizim gibi Anadolu insanı, Allah’ını bir bilen, Kuran’a sarılan, milletin sevdalısı, Türkiye’nin kalkınması için gecesini gündüzüne kattı bütün dünyayla baş ediyor. Dünyada dinlenen en güçlü lider.” dedi.

“ELİMDEN NE GELİYORSA”

Cumhurbaşkanı Erdoğan için dolaşacağını belirten Karaosmanoğlu, “İnancımızda bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak. Hedef değil mi? Hamdolsun hizmet ettik biz muvazzaf askerliğimizi bitirdik. Partimle ilgileneceğim. Cumhurbaşkanımız için seçimde dolaşacağım. Elimden ne geliyorsa programlara katılacağım. Teşkilatlara söyledim. 35 yıl belediyecilik yaptım. Bundan sonra ne yapacağım? Yeter değil mi?” ifadelerini kullandı.