Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Karaosmanoğlu’nun geri dönüşü

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nin ardından inzivaya çekilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yeniden sahalarda…

31 Mart 2019 Yerel

Sebahattin AydınKocaeli’de üç dönem başkanlık yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerel seçimlerden sonra dinlenmeye çekilmişti. Yuvacık’ta yaşayan Karaosmanoğlu bayramlaşma gibi programlar haricinde merkeze inmiyordu.

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU ÜYESİ YAPILMIŞTI

Karaosmanoğlu, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyeliğine atanmıştı. Karaosmanoğlu, yeniden aktif bir hayata döndü. Karasomanoğlu, teşkilatlarda da yeniden kendine yer bulmaya başladı.

BUGÜN YÖNETİM TOPLANTISINA KATILDI

Karaosmanoğlu, bugün AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katıldı. Teşkilatlar, uzun süre sahadan ayrı görevsiz bir şekilde bekleyen Karaosmanoğlu’na, etik kurul üyeliği sonrası yeniden ilgi göstermeye başladı.

VALİ ÖVGÜYLE SÖZ ETTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u da ziyaret eden Karasomanoğlu, bu ziyaret sonrası Yavuz tarafından övüldü. Yavuz, “Sn. Başkanım, Kocaeli’nin her bir köşesinde unutulmayacak hizmetlerinizi yakından gördüm. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIYLA DA GÖRÜŞÜYOR

Öte yandan Karaosmanoğlu’nun ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla ve partinin eski isimleriyle olan bağı da kopmadı. Karaosmanoğlu, tam emekli olup kenara çekilmişken yeniden hareketli bir siyasi yaşamın içine girdi.

FORMUNU KORUYOR

Spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı olarak belirleyen Karaosmanoğlu’nun eski formunu koruduğu da görülüyor.

akp karaosmanoglu Karaosmanoglu