Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

"İhracımı isteyecek en son insan Sefa'dır"

CHP'li eski belediye başkanı Erol Köse, partiden ihracının istendiğini bunu da Sefa Sirmen'in istediğini söyledi ve, "İhracımı isteyecek en son insan Sefa'dır" dedi

CHP'li eski belediye başkanı

Adının Çetin Emeç Üst Geçidi’ne verilmesi nedeniyle eleştiri okalarının hedefi olan CHP’li Erol Köse, basın açıklamasında Sefa Sirmen’e de yüklendi. Sefa Sirmen’in sözlerini eleştiren Köse, “Sefa Sirmen benimle ilgili ihracat edilmelidir demiş. Bana bunu diyebilecek en son insan Sefa’dır. Ben işaret ettim belediye başkanı oldu, milletvekili olamıyordu. Deniz Baykal’la görüştüm karınca kararınca katkım var. Bundan 1-2 ay evvel Sefa Sirmen, ‘Seninle iftihar ediyorum’ demişti, bu ne perhiz ne lahana turşusu?

Sefa Sirmen Bulvarı vardı da Ömer Türkçakal Bulvarı oldu diye konuşuyorlar. Kendi görevdeyken koyması yanlıştır. Tahir Bey’e ‘bu işten vazgeçelim, ismimi koymanıza gerek yok’ dedim. Tahir Bey de ‘Ben karar verdim, meclis kararı aldım, delemem’ dedi. Bu olay benim de içime sinmedi ancak gecikmesinin nedeni cenaze, rahatsızlığımın girmesi. Değil bir basın şehidinin, en mütevazi insanın bile köprüye, çeşmeye isminin verilmesi veya değiştirilmesini içime sindiremem” ifadelerine yer verdi.