Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe: Disipline verilsin, İl: Gerek yok

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığınca CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları olarak Ali Sarı’nın atanması parti içinde karışıklığa neden olmuştu. İl Yönetim Kurulu, Sarı’nın disipline sevk edilmesine gerek olmadığı kararını verdi. Oy birliğiyle geçen karar sonrasında Sarı bir anlamda aklanmış oldu.

CHP İl Gençlik Kolları

Ahmet Sefa Aşkın’ın görevden alınmasının ardından CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Ali Sarı atanmıştı. CHP İzmit İlçe Örgütü Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı eleştiriler nedeniyle bu atamayı tanımayacaklarını açıklamış, Sarı hakkında bir dosya hazırlanarak Disiplin Kurulu’na verilmesi istenmişti. CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’na ifadesini veren Sarı soruşturmanın sonucunu bekliyordu. İl Yönetim Kurulu, Sarı’nın disipline sevk edilmesine gerek olmadığı kararını verdi. Oy birliğiyle geçen karar sonrasında Sarı bir anlamda aklanmış oldu.

DOSYA BUGÜN GÖRÜŞÜLDÜ

İl Başkan Yardımcılarından avukat Mehmet Nazım Gençtürk’ün hazırladığı dosya bugün İl Yönetim Kurulu’nda görüşüldü. Hazırlanan rapor doğrultusunda Gençlik Kolları Başkanı Ali Sarı’ya geçmiş dönemde yapılan bu paylaşımlarla ilgili bir disiplin kuruluna sevk edilmesine gerek olmadığı kararı alındı. Rapor oy birliğiyle il yönetim kurulundan geçti. Böylece Ali Sarı herhangi bir disiplin cezası almadı.