Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlhan Yıldırım: Cumhurbaşkanımızı asla yalnız bırakmadık

AK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısında konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu zor yolculuğunda asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

AK Parti Dilovası ilçe

Özgun imzaAK Parti Dilovası ilçe danışma toplantısı bugün Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

ASLA YALNIZ BIRAKMADIK

Programda konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “20 yılı aşkın süredir aziz milletimizin hizmeti her daim öncelik olarak gören, bu doğrultuda gecesini gündüzüne takan cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıyız. Allah’a hamdolsun bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Dün olduğu gibi bugün de sorumluluğumuzun bilincinde, çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Durmadan, yorulmadan, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hanelerinde, esnaflarımızı dükkanlarında ziyaret edip ak davamızı anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu zor yolculuğunda asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM RÜZGARI ESİYOR

2023 seçimleri arifesinde kapı kapı, sokak sokak dolaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz, bu seçim sayın cumhurbaşkanımızın bugüne dek kazandığı tüm seçimlerden çok farklı bir netice ile sonuçlanacak. Aziz milletimiz hak ettiği hizmetleri almaya devam edecektir. İlçemizde büyük bir değişim ve dönüşüm rüzgarı esiyor. Toplu konut projeleri, millet bahçesi, köprü ve kavşak projeleri büyük bir hızla devam etmektedir. Dilovası’nın gelişim ve dönüşümüne desteklerinden dolayı başkanlarıma teşekkür ederim.”