Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlker Kazan, Hürriyet’e “Hazıra konuyor” dedi

İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, “İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhur İttifakı’nın önerisiyle 1 TL sembolik ücretle kiraya verilen düğün salonlarını kendi lütfuymuş gibi sunuyor” dedi.

İzmit Belediye Meclisi MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, düğün salonlarının vatandaşa ücretsiz hale getirilmesinin Cumhur İttifakı’nın projesi olduğunu hatırlatarak, “İki yıldır bir tane icraatını göremediğimiz İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhur İttifakı’nın önerisiyle 1 TL sembolik ücretle kiraya verilen düğün salonlarını kendi lütfuymuş gibi sunuyor” dedi.

ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

Kazan, 3 Aralık 2019’da yapılan meclis toplantısında konuşulanların haber sitelerinde durduğunu belirterek şunları söyledi: “Hatırlanacağı gibi İzmit’te 3 düğün salonu vatandaşımıza geçmişte de ücretsiz kiralanıyordu. İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet göreve geldikten sonra diğer 3 salonun EYT’lilere ücretsiz tahsis edilmesi yönünde bir öneri getirdi. Ancak toplumda ayrımcılık yaratmaya gerek olmadığı, yapılacaksa bütün vatandaşlar için salonların ücretsiz hale getirilmesi, özellikle şehit yakını, dul ve gazilerin de bundan yararlanmasını komisyonda Cumhur İttifakı olarak kabul ettik. Şimdi 2 bin 132 çift bu salonlardan ücretsiz yararlandı diye belediye eliyle haber yapılıyor, Fatma Hanım’ın lütfuymuş gibi gazetelere servis ediliyor. İki yıldır bir tane icraatını göremediğimiz Belediye Başkanının, seçim döneminde söz verdiği projeleri hayata geçirmek yerine, hazır hizmetin üstüne konma alışkanlığı devam ediyor. Vatandaşımızın hayrına her hizmetin içinde Cumhur İttifakı olarak daima olacağımızı ve bunun için çalışmaya devam edeceğimizi belirterek, düğün salonlarımızdan yararlanan bütün çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.”