Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlker Kazan: Siyasi hayatım bitse bile imzalamam!

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediyesi’nin vatandaşın kullanım alanlarını satmak istediğini söyleyerek, bu alanların satılmasına asla imza atmayacağını söyledi.

MHP İzmit Belediye Meclis

SEBO İMZAİzmit Belediyesi’nin araç satın almak için satmak istediği yerler, İzmit Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülüyor. MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan, komisyonda vatandaşların alanlarının satılmasına asla imza vermeyeceğini söyledi. Kazan, siyasi hayatına mal olsa da bu işin karşısında duracağını ifade etti.

KÖYLÜNÜN MERASI MEZARLIĞI İMAM EVİ

Kazan, yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: “Dün yaptığımız plan bütçe komisyonunda belediye başkanının satılmasını istediği arazilerde; mezarlık, imam evi, köylünün mera alanı, köylünün toplanma alanı hatta köylünün 10 yıl mahkemeyle uğraşıp aldığı alan bile var.

ŞİMDİDEN HERKES BİLSİN

Yarın ‘Bana sattırmıyorlar’ derse, bence hayır. Ben satılması için imza atmayacağım. Siyasi hayatım bitse bile şimdiden herkes bilsin. 41 mahallenin köy hakkına kavuşmasını sağlamış biri olarak buna izin veremem. Onun yerine yukarda yapılan evleri satıp alsın araçları.”

Ilker Kazan paylasim