Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlker Kazan’dan Hürriyet’e: Yönünüzü İstanbul’a Ankara’ya değil Kocaeli’ye dönün

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki tutumuna ve KBB Başkanı Tahir Büyükakın’la tartışmasına İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan’dan tepki geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma
Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a karşı bağırarak “Algı yapıyorsunuz” demişti. Kocaeli Büyükşehir’e ait kafe ve hamamı usule aykırı bir şekilde kullanan Hürriyet’e İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi İlker Kazan tepki gösterdi. Kazan, Büyükakın’ın İzmit’te yaptığı hizmetleri sayarak, “Yönünüzü İstanbul’a Ankara’ya değil Kocaeli’ye dönün!” dedi.

BÜYÜKAKIN YAPICI HÜRRİYET TAHRİK EDİCİ DAVRANIYOR

Kazan, “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Parkı ve Süleyman Paşa Hamamı’nı usulsüz bir şekilde işletiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Bey ne kadar yapıcı davranıyorsa Hürriyet bir o kadar tahrik edici ve diyalogdan uzak davranıyor. Bu durumu üzülerek takip ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın başkanı Tahir Bey, usulsüzlüklerine rağmen kentin salahiyeti için bu hakkı İzmit Belediyesi’ne vermek için meclisten ricacı oluyor. Ancak Fatma Hanım bağırıyor ve şov yapıyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR YERİNE İSTANBUL’A TEŞEKKÜR EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kentin her ilçesine olduğu gibi İzmit’e nasıl hizmetler yaptığı görülüyor. Cedit dönüşümü, Tramvay, Yürüyüş Yolu, kırsal mahallelerde çiftçilere destekler ortada. Fethiye  Caddesi projesinde İzmit Belediyesi’ne destek teklif edildi kabul etmediler. İzmit’te her şeyi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapıyor ama Fatma Hanım İstanbul’a teşekkür ediyor. Yönünüzü İstanbul’a Ankara’ya değil Kocaeli’ye dönün!” dedi.