Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlyas Şeker: Başımızı önümüze eğdirecek hiçbir icraatımız yok

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Darıca İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Allah korusun eğer çalışmazsak, gerekli özverileri göstermezsek İstanbul’daki semtleri karıştırdığı gibi ABD’de de kaybolan insana bu ülkeyi teslim edecek değiliz” dedi. Şeker ayrıca, “Başımızı önümüze eğdirecek hiçbir icraatımız yok” ifadelerine de yer verdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Özgun imza

AK Parti Danışma İlçe Meclisleri bugün Darıca ile devam etti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe teşkilatı ve eski il başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı. Program, Bartın’da meydana gelen maden ocağı patlamasında 41 kişinin vefat etmesi nedeniyle buruk havada geçerken hem müzik dinletisi hem de slayt gösterimleri iptal edildi.

“99 DEPREMİNDE KOCAELİ DEVLETİ YANINDA GÖREMEDİ”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak inşallah ülkeyi 5 yıl yönetmek üzere Cumhurbaşkanımız yeniden cumhurbaşkanı ve AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın oluşturacağı çoğunlukla 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Bunun için çalışmamız, koşturmamız lazım. Allah korusun eğer çalışmazsak, gerekli özverileri göstermezsek İstanbul’daki semtleri karıştırdığı gibi ABD’de de kaybolan insana bu ülkeyi teslim edecek değiliz. Zaman çok az. 1-2 aylık süreç içerisinde kendi insanımızı mutlaka gidip ziyaret etmemiz lazım. Biz kendi tabanımıza sahip çıkarsak, bize oy vermiş insanları aktif hale getirirsek Allah’ın izniyle seçimle ilgili bir sıkıntımız olmaz. Yüzde 50’in üzerinde oy almış bir partiyiz. Yüzde 50’nin üzerinde tabanımız var demektir. Bize düşen bu tabanı harekete geçirmek. Başımızı önümüze eğdirecek hiçbir icraatımız yok” dedi.