Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlyas Şeker: Kazalar geçmişte olduğu gibi sahipsiz bırakılmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Bartın’da meydana gelen maden faciasıyla ilgili, “Kazalar geçmişte olduğu gibi sahipsiz bırakılmıyor. Kaza duyulur duyulmaz cumhurbaşkanımız iki bakanımızı gönderdi” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Özgun imzaAK Parti Danışma İlçe Meclisleri bugün Darıca ile devam etti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilİ İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe teşkilatı ve eski il başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı.

“99 DEPREMİNDE KOCAELİ DEVLETİ YANINDA GÖREMEDİ”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Kazalar geçmişte olduğu gibi sahipsiz bırakılmıyor. Kaza duyulur duyulmaz cumhurbaşkanımız iki bakanımızı gönderdi. Ölenleri geri getirmek mümkün değil. Hayatta kalanlara maddi-manevi destek olmak devletin en önemli görevlerindendir. 99 depreminde maalesef o gün depremde mağdur olan insanlar ve Kocaeli devleti yanında görememiştir. Aradan iki üç gün geçtikten sonra devlet denilen aygıtla tanışabildi. Allah’a şükür bunların hepsi aşıldı. Herhangi bir durum olduğunda devletimiz hemen oraya gidiyor. Bu hizmetlerin yapılmasında en büyük emek, katkı tüm teşkilat mensuplarımıza aittir. Sizler bu desteği vermeseniz, gecenizi gündüzünüze katmasanız, STK’ları, evleri ziyaret etmezseniz bu hizmetlerin yapılması mümkün olmaz” dedi.