Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlyas Şeker: Muharrem Bey anlattı ama eksiklikleri var

AK Parti İzmit İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Muharrem Bey meclis faaliyetlerini anlattı ama eksiklikleri var. Mecliste Ankara’da gelen gündemlerin yüzde 99’una CHP hayır diyor. İzmit Belediyesi’nde bizim arkadaşlarımız yüzde 99’una ‘evet’ diyor” dedi.

AK Parti İzmit İlçe

AÖzgun imzaK Parti ilçe danışma toplantıları bugün İzmit ile devam etti. Düzenlenen danışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve ilçe yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. AK Partililer düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

“ÖYLE BİR ALGI OLUŞTURUYORLAR Kİ”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Salon iğne atsan yere düşmez. Muharrem Bey meclis faaliyetlerini anlattı ama eksiklikleri var. Mecliste Ankara’da gelen gündemlerin yüzde 99’una CHP hayır diyor. İzmit Belediyesi’nde bizim arkadaşlarımız yüzde 99’una ‘evet’ diyor. Öyle bir algı oluşturuyorlar ki… Yüzde 99’unu kabul ediyorlar” dedi.

ORMAN ARAZİLERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Şeker, “Öğrencilerimizin en büyük beklentisi olan kredilerin faizleri siliniyor. Alikahya’daki, Kartepe’deki, Karamürsel Tepeköy’deki özel ormanlarla ilgili süreci tamamladık. Bu hafta Cumhurbaşkanımızla görüşüp bu sorunu ortadan kaldıracağız. Orman arazisindeki yapılaşmalarla ilgili de çalışma tamamlandı. Resmi Gazete’de yakında yayınlanacak ve sorun çözülecek. Hedefimiz 2023. Biz, Allah’ın izniyle 2023’e kadar inanıyorum ki bugüne kadar aldığımız oy oranları çok daha fazlasıyla 2023 seçimlerini tamamlarız” dedi.