Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu ile Hürriyet birlikte nikah kıydı: Bütün illeri CHP’li yapacağız inşallah

TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ın ve Esma Akar çiftinin kızı Ece Akar ile İskender ve Ayşe çiftinin oğlu Salih Güven Kartepe’de mutluluğa ‘evet’ dedi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet birlikte kıydı. Nikahta konuşan İmamoğlu, “Fatma Hanım ile güzel bir iş birliğimiz var. Umarım bu iş birliği Marmara’nın tamamına yayılır bütün iller CHP’li yapacağız inşallah. Büyükşehirler dahil” dedi

TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ın

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Esma Akar çiftinin güzel kızları Ece Akar  ile İskender ve Ayşe çiftinin yakışıklı oğulları Salih Güven bugün Kartepe’de bulunan Cevizdibi Hotel’de mutluluğa ‘evet’ dedi.

YOĞUN KATILIM

Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, TBMM Divan Katibi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Bursa Milletvekili İlhan Kesici, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl ve Nihat Yeşil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve eşi Hatice Yıldız, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel İzmit Belediyesi Birim Müdürleri, CHP Meclis Üyeleri, Eski Milletvekilleri Arif Ağaoğlu, Aşkın Türeli, Ensar Öğüt, Hikmet Erenkaya, Mehmet Hilal Kaplan, CHP eski il başkanları, il yönetimi, oda ve dernek yöneticileri, çiftin akrabaları ve dostları katıldı.

“BÜYÜKŞEHİRLER DAHİL”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından nikah birlikte kıyıldı. İmamoğlu nikah töreninde “Haydar Başkanımızın seveni çok. Herkesin parti içerisinde abi rolünü verdiği yol arkadaşlarımızdan birisi. Fatma Hanım ile güzel bir iş birliğimiz var. Umarım bu iş birliği Marmara’nın tamamına yayılır bütün iller CHP’li yapacağız inşallah. Büyükşehirler dahil” dedi.