Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu’na Kocaeli’den sadece iki parti mi destek verdi?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak kararı alması sonrası 6’lı masa genel başkanları İstanbul’da bir araya geldi. Düzenlenen buluşmaya Kocaeli’den sadece iki parti yöneticilerinin katılması ‘İmamoğlu’na tepki mi var?’ sorusunu gündeme getirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun

Nazim Ozgun Erbulan 1İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından 6’lı masa, İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında bir araya geldi. Düzenlenen buluşmaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir katılım gösterdi.

HÜRRİYET, YILDIZLI, YILDIZ…

Hem CHP Kocaeli İl Başkanlığı hem de İzmit Belediyesi otobüs kaldırırdı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ile CHP ve İYİ Parti’nin ilçe başkanları ile yöneticilerinin katıldığı buluşmaya diğer partilerden yönetim düzeyinde katılım olmaması dikkat çekti.

İMAMOĞLU’NA TEPKİ Mİ VAR?

Kocaeli Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi yöneticilerinin genel başkanlarının katıldığı programa neden katılmadıkları merak konusu oldu. Söz konusu parti üyelerinin katıldığı öğrenilirken yöneticilerinin genel başkanlarının yanında olmaması ‘İmamoğlu’na tepki mi var?’ sorusunu gündeme getirdi.