Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnce Kocaeli’de CHP’ye yüklendi: CHP’den çıt yok!

Muharrem İnce bugün bir dizi için Kocaeli’ye geldi. İnce yaptığı ilk basın toplantısında CHP’ye yüklenerek, “Atatürk’e ‘Faşist’ diyenler, ‘Kefere’ diyenler, ‘Dersim katliamcısı’ diyenler, ‘Mustafa Kemal’ diyenler FETÖ’cüsü, PKK’lısı, Atatürk düşmanları ne kadar varsa hepsini doldurmuşlar içeriye” ifadelerine yer verdi. Sabah saatlerinde söylenen bu sözlerden dolayı İnce’ye halen cevap gelmedi.

Muharrem İnce bugün bir
Nazim Ozgun Erbulan 1

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün bir dizi program için Kocaeli’ye geldi. İnce, ilk olarak Darıca ilçesinde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada esnafla sohbet eden İnce, daha sonra ise Gebze’de bir iş yerinde gazetecilerin karşısına çıktı.

HALEN CEVAP YOK

Burada konuşma yapan İnce CHP’ye yüklenerek, “Karşı tarafa bakıyorum, ‘Devrim kanunlarını kaldıracağız’ diyenler var, ‘Türklüğü yok edeceğiz’ diyenler var. En son Atatürk’e ve İsmet Paşa’ya ‘Faşist’ diyen CHP milletvekili var. Kıyamet alameti bunlar. Muharrem İnce CHP’den istifa etmiş, CHP milletvekili Atatürk’e ve İnönü’ye ‘Faşist’ diyor. Tekrar listeye koyulursa şaşırmam. Atatürk’e ‘Faşist’ diyenler, ‘Kefere’ diyenler, ‘Dersim katliamcısı’ diyenler, ‘Mustafa Kemal’ diyenler FETÖ’cüsü, PKK’lısı, Atatürk düşmanları ne kadar varsa hepsini doldurmuşlar içeriye. Parsel parsel satın almışlar Atatürk’ün partisini. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı. Sabah saatlerinde yapılan bu açıklamaya CHP’den halen bir cevap gelmemesi dikkat çekti. Kocaeli CHP’nin suskun oluşu kafalarda soru işareti yaratırken İnce’nin sözleri ulusal medyada da gündem oldu.