Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnce Kocaeli’de konuştu: Asıl bölücü onlar!

Memleket Hareketi gezileri kapsamında bugün Kocaeli’ye gelen Muharrem İnce, sert eleştiriler yöneltti. Kendisini partiyi bölmekle suçlayanlara “Asıl bölücü onlar” dedi.

Memleket Hareketi gezileri kapsamında

Sivas’tan başlattığı “Bin Günde Memleket Hareketi” programı kapsamında Kocaeli’ye gelen Muharrem İnce, Körfez Sanayi Mahallesi ve Perşembe Pazarında esnafı ziyaret etti.  İnce ziyaret programlarından önce CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın restoranında basınla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu .

KALABALIK EKİPLE GELDİ

Bin Günde Memleket Hareketini başlatan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün Kocaeli’ye geldi. Muharrem İnce ile birlikte Memleket Hareketinin Kurucular Kurulu üyeleri Hacıgüzeller, Murat Hasar, Serkan Ufuk Akgün, Aykut Demiray, Yağız Elver, Mert Ünlü, Meryem Şengül Kala, İpek Özkan Sayan, Osman Srkan İleri, Bilin Neyaptı,Mehmet Kazancıoğlu, Hüseyin Baraner ve Ayça Özsoy Sarıkamışlı katıldı. Ayrıca programa CHP İl eski Başkanı Rıdvan Alkan, CHP İl eski yöneticisi Mustafa Kahraman, İl Gençlik Kolları eski Başkanı Murat Erinç ve CHP İl eski yöneticisi Gökhan Ercan katıldı

“BENİ FOTOĞRAFTAN KESMİŞLER”

Ziyaretlerden önce basın açıklaması yapan Muharrem İnce CHP yönetimini topa tuttu ve şunları söyledi; Bir gazeteci kardeşimiz Birileri İyi Parti ve CHP’yi karıştırmak mı istiyorlar diye bana sordu. İyi Parti’yi bilmem. Ama CHP kendi kendini karıştırıyor. CHP’ye gelince bir yetkili çıktı Atatürk demem Mustafa Kemal derim dedi. Azerbaycan konusunda çelişkili cümleler söyledi. Tabipler Birliğinde iskambil kağıdından ekonomi düzeltildi. Daha sonra cenazeye gittik, genel başkanla yan yanaydık. Fotoğrafta bile CHP Genel Merkezi beni kesmiş.

“ASIL BÖLÜCÜ ONLAR”

Fotoğrafta bile beni kesen Cumhurbaşkanı adayı olarak bana oy vermiş midir? Bana destek olmuşlar mıdır? O fotoğrafı kesenler partide bölücünün kim olduğunu gösterdiler. Biz ne yaptık? Bir memleket hareket başlattık. Kimseyi karıştırmak gibi derdimiz yok. Bu yönetim anlayışı kendi kendini karıştırıyor. Bakın CHP Genel Merkezinin çalıştığı ve bugüne kadar 8 Milyon lira ödediği anket firması CHP’nin oyunu yüzde 17 olarak açıkladı. Dokunsan yıkılacak bir iktidar var ama muhalefetin oyları düşüyor. Görünen o ki millet iktidardan da muhalefetten de memnun değil. Biz bunu değiştireceğiz. Ortada seçim yokken ittifak yaparsan kendi partini zayıflatırsın.”dedi.

HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE ELEŞTİRİ

İktidar ve muhalefeti karşılaştıran İnce şu ifadelere yer verdi: “Basının yüzde 90 iktidarın kontrolünde. Yüzde 10’u ise muhalefetin elinde. İktidar yanlısı basın beni verdiğinde ortalık ayağa kalkıyor. Halk TV beni niye vermedi? CHP genel merkezinden mi korkuyorlar? Muhalefetin iktidardan ne farkı var. Hepsi aynı bunların. CHP genel merkezi olarak sende medyaya baskı kuruyorsun. Asıl problem Türkiye’de en fazla sendikasız çalışan sektör basın sektörüdür. Allah’ın izniyle sendikalaşmayı başlatacağız. Basını düzelteceğiz. Türkiye’de basın ve yargı düzgün ilerlemiyor. İktidar ve muhalefet aynı kafada. AKP nasıl medyaya baskı kuruyorsa, CHP’de kuruyor. Bize muhalefet olanları gösterme diyor” ifadelerini kullandı.

Muharrem Ince Kocaeli

Muharrem Ince Mehmet Umit Kucukkaya
Muharrem İnce’nin parti kurması halinde Kocaeli İl Başkanı Olması beklenen Mehmet Ümit Küçükkaya, bugün İnce’ye ev sahipliği yaptı.