Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’dan Ak gençlere fırça!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Part Karamürsel İlçe Danışma toplantısında konuşma yaparken gençlerin kendi arasında konuşmasına sinirlenerek “Gençler siz konuşacaksanız ben sizi dinleyeyim; ben konuşacaksam siz beni dinleyin” diyerek tepki gösterdi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

Özgun imzaAK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
Programda AK Partili gençlerin kendi arasında konuşması nedeniyle Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Danışma toplantısında konuşma yaparken gençlerin konuşmasına sinirlenerek “Gençler siz konuşacaksanız ben sizi dinleyeyim; ben konuşacaksam siz beni dinleyin” diyerek tepki gösterdi. Yıldırım’ın bu çıkışından sonra salondan çıt çıkmadı.