Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’dan “Veda Busesi”

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel halkına “Veda Busesi” programı düzenledi. Düzenlenen programda Ünlü Sanatçı Ahmet Özhan sahne aldı. Binlerce insanın katıldığı program Karamürsel Belediyesi hizmet binası önünde bulunan kent meydanında gerçekleşti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

‘BU GECE, VEDA GECEMİZ’

Başkan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Ahmet Abi bizim ağabeyimiz, biraz önce sordu bana “Başkan neden bu soğuk havada bu konseri düzenledin” dedi. Ahmet abi vedanın zamanı yok, veda bu zaman. Bu gece bizim veda gecemiz. Saygıdeğer hemşerilerim, öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Soğuk bir mart akşamı bir veda busesi olarak adlandırdığımız, 20 yıllık hizmetin artık son evresinde vedalaşmak üzere bir araya geldik.”

‘ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM’

“Öncelikle bu işe başladığım günden beri beni hiç yalnız bırakmayan eşim, annem, ailem, akrabalarım, arkadaşlarım, dostlarım ve bütün hemşerilerime,  beni her zaman destekleyen sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyor, minnettarlığımı iletmek istiyorum.”

‘KARAMÜRSEL MUTLU, HUZURLU VE MESUT OLACAK’

“Her güzel şeyin bir sonu var, bunu hepimiz biliyoruz ama bu benim için ve Karamürsel için bir son değil, ben hizmetlerime bir nokta değil bir virgül koyuyorum. Allah nasip ederse benden çok daha kabiliyetli ve başarılı bir arkadaşıma bu görevi teslim etmek istiyorum. Biz Karamürsel’i mutlu ve hu zurlu yaptık, inşallah 1 Nisan sabahı sizlerde “Mesut” yapacaksınız. Ve Karamürsel mutlu, huzurlu ve Mesut’lu bir kent olacak.”

‘BİZİM GÖREVİMİZ BİTMEYECEK’

“Bizim görevimiz bitmeyecek,  gönülden de olsa bizden sonraki arkadaşları destekleyeceğiz. Ama şunu unutmayın Karamürsel’in bir ruhu var, Karamürsel’in yazılmamış bir Anayasa’sı var. Bizi biz yapan en güzel değer bu memlekette yaşayan insanlar, birbirlerine sahip çıkan, komşuluk ilişkilerini koparmayan, yolda gördükler i zaman birbirine hürmet ve şefkatle yaklaşan, siyasi görüşü, dini, dili, ırkı ne olursa olsun aynı memlekette huzur içinde buluşmuş bu insanların huzurunu asla bozmayın.”

AHMET ÖZHAN’DAN BAŞKAN’A ÖVGÜ

Ünlü Sanatçı Ahmet Özhan ise yaptığı konuşmada daveti için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ederek; “Sevgili hemşerilerim bu akşam memleketime geldim. Memleketimde her şey yolunda, tabi böyle çalışkan başkan olursa her şey yolunda olur” dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel halkı İsmail Yıldırım’ı havalara kaldırarak sloganlar attı. Veda Busesi adlı programa katılanlar duygusal anlar yaşayarak Başkan Yıldırım’a sarıldı.