Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’ın ilçe başkanı Sait Mete’ye tepkisi sürüyor mu?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine kendisi yokken bir şahsın girmesi nedeniyle teşkilatının kendisine sahip çıkmadığını açıklarken İlçe Başkanı Sait Mete’ye tepkili olduğu konuşuluyordu. Yıldırım bugün düzenlenen AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclis toplantısında İlçe Başkanı Mete ile uzaktan selamlaşması ve birbirine uzak oturması tepkisinin sürdüğü yorumlarına neden oldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

Özgun imzaKaramürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evi kendisi yokken 3 Eylül Cuma akşamı eşinin evde olduğu sırada İ.T. tarafından basılmış, olayda eşi büyük korku yaşamıştı. İsmail Yıldırım, olay sonrası TV 262’de yaptığı açıklamada AK Parti’nin kendisini yalnız bıraktığını, ilçe belediye başkanlarının, il başkanının, büyükşehir belediye başkanının kendisini arayıp geçmiş olsun bile demediğini belirterek tepki göstermişti. Yıldırım’ın açıklamaları sonrası şahıs gözaltına alınırken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece ev hapsi ile cezalandırılmıştı.

PAYLAŞIMDA ADINI ANMADI

Açıklama sonrası Yıldırım’a hem AK Parti ve MHP’nin yanı sıra çok sayıda parti temsilcisi ziyarette bulunurken olaydan yaklaşık 1 hafta sonra Yıldırım yaptığı paylaşımlarda tek tek yöneticilerin isimlerini anarak “başkanım” ifadelerinde bulunurken İlçe Başkanı Sait Mete ile birlikte Karamürsel İlçe Teşkilatı’yla yaptığı paylaşımda Mete’nin ismini anmaması ‘ilçe başkanına halen tepkili’ yorumlarına neden oldu.

GENİŞ KATILIM

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı.

AYRI GELDİLER, EL SIKIŞMADILAR

Program öncesinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile ayrı sokaklardan geldi. Katılımcılar ortada buluşurken herkes tokalaşırken Mete ile Yıldırım ise sadece kafa selamı verdi. Salona ayrı ayrı giren ve birbirinden uzak oturan Yıldırım ile Mete’nin bu durumu “Yıldırım, Mete’ye tepkisini sürdürüyor” yorumlarına neden oldu.