Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’ın kaderine terk ettiği balığına Ahmet Çalık sahip çıktı!

Karamürsel Belediyesi’nde garip bir olay yaşandı. Eski başkan İsmail Yıldırım seçimi CHP kazandıktan sonra makam odasını boşalttı. Yıldırım yıllardır baktığı evcil balığını ise dev akvaryumuyla birlikte kaderine terk etti

Karamürsel Belediyesi’nde garip bir

ugur 1

31 Mart seçimlerinde CHP’nin seçim zaferi elde ettiği ilçelerden biri de Karamürsel oldu. Seçimlerden sonra Karamürsel Belediyesi’nde garip bir olay yaşandı. Eski başkan İsmail Yıldırım seçimi CHP kazandıktan sonra makam odasını boşalttı. Yıldırım yıllardır baktığı evcil balığını ise dev akvaryumuyla birlikte kaderine terk etti. Devasa boyutlara ulaşmış olan Japon balığını seçim sonrasında kaderine terk eden İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde başkan danışmanı oldu.

AHMET ÇALIK SAHİP ÇIKTI

Yıldırım büyükşehirdeki makam odasına da yerleşti ancak yıllardır beslediği balığı aklına dahi gelmedi. İsmail Yıldırım’ın balığına CHP’li yeni başkan Ahmet Çalık sahip çıkmak zorunda kaldı. Çalık balığı sokağa atamayacağını ifade ederek çalışanlara düzenli olarak ilgilenmeleri talimatı verdi. Bugünlerde tebrik ziyaretleri nedeniyle bir hayli yoğun olan Ahmet Çalık’ın boş kaldığı vakitlerde İsmail Yıldırım’ın balığı ile ilgilenmesi bekleniyor.

WhatsApp Image 2024 04 30 at 17.41.13 1