Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti afişlerine saldırı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP’li belediye başkanlarıyla ile yan yana olan fotoğrafı reklam panolarına asıldı. Afişler, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından yırtıldı. İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel duruma tepki göstererek, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından ilçedeki reklam panolarına asılan Genel Başkan Meral Akşener’in CHP’li belediye başkanlarıyla yan yana olan fotoğrafı kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından yırtıldı. İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel duruma tepki göstererek, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

“HOŞGÖRÜ ORTAMINA DİNAMİT KOYDU”

Tamyüksel konuyla ilgili, “Bu nasıl bir tahammülsüzlüktür? Kartepe’de, siyasi partiler arasında uzun zamandır devam eden karşılıklı saygı ve hoşgörü ortamına adeta dinamit koyarak ve idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Ayı’nın manevi iklimine tamamen ters bir tavırla genel başkanımızın; Ataşehir Mahallemizin girişinde bulunan afişlerine yapılan alçakça muameleye karşı, faillerin cezasını çekmesi adına, civarda ki güvenlik kameralarından edindiğimiz görüntüler ışığında pazartesi günü itibarıyla suç duyurusunda bulunacağız.” İfadelerini kullandı.

haluk tamyuksel
iyi parti