Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti de Hürriyet’e destek oldu!

AKP’li İzmit Belediyesi Meclis

AKP’li İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında yaptığı iğrenç paylaşıma da tepkiler sürüyor. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de yapılanın rezil ve seviyesizce olduğunu ifade ederek konuyla ilgili açıklamada bulundu. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “İnsan artık bunlara ne diyeceğini bilemiyor. AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi (Sayın demeye dilim varmıyor) Erkan Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştırıcılığın bir karakter haline geldiğini gösteriyor.

OKUSA DA ANLAMAZ

Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz, milli birlik ve beraberliğin en güçlü olması gereken bir dönemde bile, sosyal medya hesabında içinde İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’in de olduğu bir resim ekleyerek “kiralık kahpeler” diyebilmek en basit tabirle bir karakter sorunudur. İnsanın içinde terbiye ve ahlak mevfumu dejenere olduktan sonra, mensubu olduğu partinin Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mahir Ünal’ın daha dün parti politikası olarak açıkladığı “Sosyal Medya Etik Kuralları” nı okusa da anlamaz.

UTANIP SIKILMADAN

Bir hafta sonra aynı şahıs utanıp sıkılmadan Anneler Günü’nü kutlayacak.Paylaşımı yaptıktan sonra gelen yoğun tepkiler üzerine “yanlışlıkla yaptım” diyerek paylaşımını silmek tam da “2 Mayıs Dünya Yalancılar Günü” ne denk gelmesi de ayrıca manidar. Gerçekten bu kadar rezil ve seviyesiz olmak zorunda mısınız?”