Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i İzmit’te yüzlerce partili karşıladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için Kocaeli’de bir dizi program gerçekleştirdi. Akşener, esnaf ziyareti kapsamında İzmit Alemdar Caddesi’nde partililerle buluştu. Yüzlerce partili ‘Başkan Akşener’ sloganı attı.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi esnaf ziyareti için Kocaeli’ye geldi. Akşener Çayırova’da ve Darıca’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından İzmit Alemdar Caddesi’nde yüzlerce partili ile bir araya geldi. Akşener’e İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, GİK Başkanı Cumali Durmuş, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, İYİ Parti İlçe Başkanları, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz, ilçe başkanları, yöneticiler ve çok sayıda partili eşlik etti.

‘BAŞKAN AKŞENER’ SLOGANLARI

Yüzlerce partili Alemdar Caddesi’nde Genel Başkan Akşener’i beklerken yol tek şeritli olarak trafiğe kapatıldı. Akşener’in otobüsünün görülmesinin ardından yüzlerce partili ‘Başkan Akşener’ sloganı attı. Akşener burada yaptığı konuşmanın ardından Alemdar Caddesi esnafını ziyaret etti.

WhatsApp Image 2022 05 26 at 19.22.11 1