Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Gölcük için referandum istiyor!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük Belediyesi tarafından değiştirilen ilçe sloganı için referandum yapılmasını, değişikliğin vatandaşlara sorulmasını istedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gölcük Belediyesi tarafından değiştirilen ilçe sloganıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Belediyeyi ilçede referandum yapmaya davet eden Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in açıklamalarını şaşkınlıkla okudum. İlçenin dört bir yanına yeni Gölcük tabelaları asıldığını, bu tabelalarda Gölcük için “Körfezin bir’incisi” sloganının seçildiğini gördüm. Gölcük ilçesi bir donanma kentidir. Gölcük sloganı da budur. Şimdi durduk yere böyle bir adım atılmasına anlam verebilmiş değilim. 15 yıl boyunca hiçbir şaibeye karışmadan ilçede belediyeyi yöneten Mehmet Ellibeş bu dönemde donanma kenti sloganını kullanmıştı.

BÜYÜKŞEHİR’İ Mİ HEDEFLİYOR?

Şimdi ne oldu da Ali Yıldırım Sezer bu sloganı değiştirme kararı aldı? Neden kendi belediye başkanlarını da bir kenara koyarak, diğer ilçelerimizi yok sayarak körfezin birincisi sıfatını Gölcük’e uyarladı? Geçmişten bugüne Gölcük’ün kabullendiği donanma kenti sloganını silerek kendi dönemi için yeni bir slogan seçen Ali Yıldırım Sezer öyle sanıyorum ki belli hedefler doğrultusunda hareket ediyor. Diğer ilçe belediye başkanlarından sıyrılarak öne çıkmak istiyor. Merak ediyorum Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmayı mı hedefliyor? İYİ Parti olarak Gölcük ilçesinde bir referandum yapılmasını istiyoruz. Bölgede yapılacak referandum ile ilçe sloganı belirlensin, Gölcük bir donanma kenti mi, yoksa körfezin birincisi mi ortaya çıksın.

İYİ ÇALIŞMALARA DESTEK VAR AMA…

Bu konu İYİ Parti için hassas bir konu. Gölcük’ün dengeleri ile kimse oynamaya çalışmasın. Biz İYİ Parti olarak ilçelerimizde yapılan iyi çalışmalara destek olduğumuz gibi bu ve benzeri ilçe kimliğine zarar verecek çalışmaların da karşısında olacağımızın bilinmesini isterim. Konuyu ilk günden itibaren takip eden, Gölcük ilçe başkanımız İsmail Aynacı’ya ilçesi için gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum.”