Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İzmit, il teşkilatından uzaklaştı

İYİ Parti İl Başkanlığı ile aynı binada faaliyet gösteren İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı, il binasından uzaklaştı ve İzmit Belediyesi yakınlarında yeni bir bina kiraladı.

İYİ Parti İl Başkanlığı

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, teşkilat binasının yerinin değiştirilmesiyle ilgili şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığımız eski Perşembe pazarı karşısında Birleşim İş Hanı’nında bulunan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının 6. katında hizmet vermekteydi. Bulunduğumuz binanın İzmit merkezine uzak olması nedeniyle taşınma düşüncemiz uzun süredir gündemimizdeydi. Ancak, pandemi süreci taşınma düşüncemizi ertelememize neden oldu.

İZMİT BELEDİYESİ’NE YAKLAŞTI

Bugün itibariyle, İzmit Belediyesi ve Sabri Yalım Parkı’nın karşısında bulunan Kaptanlar İş Hanı’nın 4. katında tadilat işlemlerini bitirip taşınmamızı gerçekleştirdiğimiz yeni ilçe binamızla sizlere daha yakın olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramından sonra da yeni binamızın açılışını yapacağız.

İL BAŞKANLIĞI DESTEKLEDİ

Şunun iyi bilinmesini isterim ki, ne benim İlçe Başkanı olarak ne de teşkilatımın İl Başkanlığımız ile asla bir sorunu olmamıştır. Merkeze taşınma işlemlerimiz sırasında da, her zaman olduğu gibi, en büyük desteği yine İl Başkanlığımızdan gördük. Kendilerine ilgileri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

AYRIŞTIRACAK SÖYLEME İZİN VERMEYİZ

Kim ne derse desin, İYİ Parti, siyasi duruşu ve vatandaşlarımızın sorunlarına yaklaşımı açısından iktidarın en büyük alternatifi konumundadır. Bu süreçte bizi birbirimizden ayrıştıracak söylemlere kesinlikle prim vermeyeceğimizin bilinmesini isterim. Biz İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları olarak her zaman bütünlük içinde çalışarak halkımızın yanında partimizi iktidara taşıyacağız.”

pelin costur filiz