Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Adayı Banu Aykan: Yenişehir ile Yenimahalle’nin nerede olduğunu bilmesi bizim için önemli

İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Adayı Banu Aykan bugün ilçe binasında adaylığını açıkladı. Aykan, “İzmit İlçe Başkanı olacak kişinin ‘fayton durağı denildiğinde’ çok anlamayabilir ama Yenişehir ile Yenimahalle’nin nerede olduğunu bilmesi bizim için çok önemli, partimiz için çok kıymetlidir” dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe

Nazim Ozgun Erbulan 1İYİ Parti İzmit’te ilçe kongresi 26 Kasım Cumartesi günü ilçe binasında gerçekleştirilecek. Kongre öncesi aday olduğunu duyuran İl Yöneticisi Banu Aykan ve İlçe Yöneticisi Hakan Tamer bugün ilçe binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Düzenlenen açıklamaya adayların yanı sıra İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

“YENİ BİR BAŞKAN SEÇME ZAMANI GELDİ”

Açılış konuşmasını yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, “Partimize hizmet vermekten büyük onur ve gurur duyuyorum. 21 Ekim 2018 tarihinden itibaren 2 kez atama, 1 kez seçim yoluyla olmak üzere 4 yıldır yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevine artık yeni bir başkan atama, seçme zamanı geldi. Bu kongre, bizi birleştiren nedenlerin, bizi ayrıştıran nedenlerden daha önemli olduğunu gösterme kongresi. Bu salonda bulunan bütün kardeşlerimin verilen her görevi en iyi şekilde yapacağına inancım sonsuz. Aday olan tüm kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

KİMİ ELEŞTİRDİ?

Hakan Tamer, yaptığı açıklamada Banu Aykan’ın lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu. Tamer’in ardından konuşan İlçe Başkan Adayı Banu Aykan ise, “Hakan Bey’e partimiz, demokratik yürüyüş adına verdiği karardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah beni ona mahcup etmesin. Partimiz alınan bir kararla kongre sürecine girdi. Partimizin önümüzdeki seçimle Genel Başkanımızın öncülüğünde zaferle çıkacağına inancım sonsuzdur. Yükleneceğim sorumluluğunun ve alacağım görevin ağırlığının farkındayım. Partimizin İzmit’te önümüzdeki genel seçime hazırlamalı ve birinci sıraya yükseltmelidir. İzmit İlçe Başkanı olacak kişinin ‘fayton durağı denildiğinde’ çok anlamayabilir ama Yenişehir ile Yenimahalle’nin nerede olduğunu bilmesi bizim için çok önemli, partimiz için çok kıymetlidir” dedi.

“ARTIK BİZ VARIZ”

Aykan, sözlerinin devamında, “İzmit ilçe başkanlığı yolunda en büyük desteğim bu partiye bizler gibi inanmış, partimizi daha ileri taşıyacak olanlarla yolumuza devam etmektedir. Dedikodularla ve hatta iftiralarla milletin gerçeklerini görmezden gelenlere karşı inatla haykırıyoruz; artık biz, varız; geliyoruz. İzmit’te çalacak kapınız olmaya geliyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak çünkü artık İYİ Parti var. Her türlü engellemelere, tehditlere boyun eğmeden yerelden genele iktidara taşıyana kadar hiç durmadan çalışacağız. Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” ifadelerini kullandı.

BANU AYKAN KİMDİR?

1976 yılında İzmit’te dünyaya geldi. 1993 yılında İzmit Lisesi’nden mezun oldu. Trakya Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Okan Üniversitesi Sağlık okudu. KOÜ’de ekonomi alanında yüksek lisansıma devam etmekte olan Aykan, bankacılık ile başlayan iş hayatına ticaret ile devam ediyor. Aykan, siyasete 2018 yılının Mart ayında İYİ Parti ile atıldı.