Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti: Kartepe geriye gidiyor!

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, ilçe binasında mahalle başkanlarıyla buluştu. Mahalle Başkanları vasıtası ile kendilerine iletilen sorunları dinleyen Tamyüksel, “Tüm ilçeler az ya da çok gelişirken, Kartepemiz ilçe olduğu günden bugüne devamlı geri gidiyor” dedi. 

İYİ Parti Kartepe İlçe

Kartepe’nin coğrafi konumu, verimli arazileri ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, sınırları içerisinde bulunan havaalanı, organize sanayi bölgesi , demiryolu ve kara taşımacılığın da ki konumu ile aslında Kocaeli’nin hızla gelişmeye müsait, en güzel ilçesi olduğunu ifade eden İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Tamyüksel, Kartepe‘nin İlçe olduğu 2009 yılından bugüne kadar devam eden yönetim anlayışı ile maalesef bir arpa boyu dahi yol alamadığını iddia etti.

2009’DAN BU YANA

Tamyüksel “Kartepemizin ilçe olduğu 2009 yılından bugüne kadar kenti yönetenlerin ortaya, kısa, orta ve uzun vadeli herhangi bir stratejik plan koyamaması, aksine tamamen rant odaklı imar çalışmaları ve iktidar partisi mensuplarının kendi içinde ki çıkar çatışmaları ekseninde geçen 12 sene boyunca , Kartepe’nin dertleri ile dertlenmeyen, tamamen Cumhurbaşkanının popülaritesi ile yoluna devam eden siyasilerin bırakın Kartepe adına ortaya vizyon proje çıkarmasını, günlük işleri dahi tam olarak yerine getirmelerine razıyız” dedi.

OKULU DA KAPATTILAR

Seçim dönemi söz verilen Kocaeli Adliyesi ve Kartepe Üniversitesinden de henüz somut bir bilginin verilmediğini anlatan Tamyüksel; “Bakın; Başiskele, İl Emniyet Müdürlüğünü, Derince’de Vergi Dairelerini kendi İlçelerine taşıyarak öne çıktılar, biz ise verilen Kocaeli Adliyesi ve Kartepe Üniversitesi sözüne rağmen, İstasyon Mahallemizdeki Meslek Yüksek Okulunu kapatarak o bölgede bir nebzede olsun İlçemize hareket sağlayan önemli bir imkanı elimizden kaçırdık.”

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Tamyüksel sözlerine şöyle devam etti; “Bakın burada sizleri dinliyoruz ve görüyoruz ki her mahallemizde birbirine çok benzeyen, çok temel hizmet alamama sıkıntıları var. Uzunbey’de asfaltlanmayan Çengel Caddesi, Dumlupınar, İstasyon, Rahmiye, Havluburun, Ertuğrulgazi Mahallelerinde çözülemeyen Çöp Konteynırı sorunu, Eşme’de, Uzuntarla’da bakımsız kalan Parklar ve Sokaklar. Arslanbey, Şevkatiye ve Suadiye’de tamamlanamayan Şuyulandırma çalışmaları var. Hepsinin takipçisi olmaya, sokak sokak gezip her sorunu dile getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.