Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli Basın Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç: Kızılay’ın İzmit’teki binası depremzedelere verilmeyecek mi?

İYİ Parti Kocaeli Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Kızılay ait olduğu iddia edilen Plajyolu’ndaki evlerin depremzedeler için neden kullanılmadığını sordu.

İYİ Parti Kocaeli Basından

İYİ Parti Kocaeli Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, Kızılay’ın genel merkezine ait olduğu iddia edilen ve İzmit Plajyolu Mahallesi Aydın Sokak’ta, SGK’nın arkasında olan boş 18 dairelerin depremzedeler için neden kullanılmadığını dile getirerek yetkililere eleştirilerini yöneltti.

ASIL ÖNEMLİ OLAN SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRMEK!

Bugra Yigit KILIC

Kızılay’ın asli görevini yapmasını ve bu evleri bir an önce depremzedelerin hizmetine sunmasını talep ettiklerini dile getiren Kılıç, yazılı açıklamasında “Kızılay’ın İzmit’teki binası depremzedelere verilmeyecek mi? Türk milleti olarak, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli iki depremin yaralarını sarmak için adeta seferberlik başlattık. Acımız elbette çok büyük. Ama asıl önemli olan sorumluluklarımızı yerine getirmek, yanı depremzedelere başlarını sokabilecekleri bir evler bulabilmek. Bu kapsamda neredeyse tüm devlet yurtları depremzedelere açılmışken, ülkemizin dört bir yanına göçen depremzedeler için bağışlar toplanmış ve onlar evlerine yerleştirilmişken, bir kurum var ki yaptıklarını anlamak mümkün değil.

NE YAZIK Kİ DEPREM MAĞDURLARINA VERİLMİYOR

Evet, Kızılay’ın genel merkezine ait olduğu iddia edilen ve İzmit Plajyolu Mahallesi Aydın Sokak’ta, SGK’nın arkasında olan 18 daireli dev apartman, ne yazık ki deprem mağdurlarına verilmiyor. Yeni yapılmış bu apartman kaderine terk edilmiş durumda, bomboş duruyor. Türkiye seferberlik ilan etmişken, depremzedeler ülkenin dört bir yanında ev ararken, Kızılay’ın asli görevini yapmasını ve bu evleri bir an önce depremzedelerin hizmetine sunmasını talep ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.