Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan Meral Akşener’e: Kocaeli zaten onun

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli il kongresine katılamadı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Kocaeli zaten onun. O yüzden dinlenme istirahat verdiler. Sevgisi, selamı, ruhu bizimle” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde başladı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yeniden aday olmadığı kongrede Nusret Acur tek aday oldu. 660 il delegesinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 50 yönetim kurulu üyesi, 9 il disiplin kurulu üyesi ve 30 üst kurul delegesi belirlenecek.

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen kongreye İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve il yönetiminin yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, ilçe başkanları, meclis üyeleri, İYİ Parti İl Başkan Adayları Nusret Acur ve Ayhan Aydın Çubuklu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, dernek başkanları ve partililer katıldı.

“KOCAELİ ZATEN ONUN”

Kongrede konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu ifadelerde bulundu; “Genel başkanım bu salonu görmeliydiniz. Gençler sizin için hazırlandı, kadınlarımız sizin için. Bu sabah her şeyden bir nurdan gibi. Bugün burada genel başkanımız da olacaktı maalesef Perşembe günü geçirdiği ufak bir rahatsızlıktan dolayı bir gece hastanede yattı, hekimlerimizin genel başkanımızın, bu ülkenin ihtiyacı olduğu için, Kocaeli zaten onun. O yüzden dinlenme istirahat verdiler. Sevgisi, selamı, ruhu bizimle. O sebeple salonda o varmış gibi konuşma yapacağım. Geçmiş olsun sayın genel başkanım, daha sizinle yürüyecek çok yolumuz var.

“BİZİM RAKİBİMİZ KÖTÜLÜKTÜ”

4 buçuk yıl önce bugünlerin hayalini kurmamı isteseler elbette Türkiye’nin umudu olacağımızı tahmin ederdim fakat bu tarifsiz tablo, bu tek vücut olmuş haliniz inanın benim bile hayallerimiz zorladı. Bu kavga hürriyet, istibdat kavgasıydı. Mücadeleyi sadece siyaset sahnesinde yapmayacağımızı bizler biliyorduk genel başkanım gibi. Tek rakibimizin siyasi partiler olmayacağımı biliyorduk. Bizim rakibimiz kötülüktü. Biz iyiler, kötülükle savaştık. Sizler kötülüğe karşı galip gelen iyilersiniz.

“GENEL BAŞKANIMIZ BURADA OLSAYDI ÇOK ŞEY DİYECEKTİM”

Yolu bize düşeni tehdit etmediler mi? Bize omuz verenin ekmeğiyle oynamadılar mı? Düşman bellediğimiz terör örgütleriyle bile bizi yan yana koymaya çalıştılar. Her şey yaptılar ama bilsinler; kötüler kaybetti, iyiler kazandı. Biz kazandık. Genel başkanımız burada olsaydı çok şey diyecektim. İnşallah en kısa zamanda atlatacak. Kocaeli hep onun yanında. Biz üzen olmayacağız. Diyecektim ki ben şimdi bir annenin gözlerinin içine bakıyorum. Ben şimdi abimizin kardeşinin gözlerinin içine bakıyorum ama ben aynı zamanda bu güzel vatana, adalet arayan halka, ekmeği küçülen milyonlara… Türk Millleti’ne umut olmuş bir büyük lidere bakıyorum. Bizler sadece birer teşkilat olmadık, aynı zamanda aile olduk.”