Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi bugün! Meral Akşener Kocaeli’ye gelecek mi?

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener’in gelişi halen belirsizliğini koruyor.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 11.30’da başlayacak. İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın milletvekili adaylığı için il başkan adayı olmadığı kongrede Nusret Acur ve Ayhan Çubuklu yarışacak. 660 il delegesinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 50 yönetim kurulu üyesi, 9 il disiplin kurulu üyesi ve 30 üst kurul delegesi belirlenecek.

TEK ADAYLI OLABİLİR

Yaklaşık 4,5 yıldır il başkanlığı görevini yürüten Şanbaz Yıldız’ın aday olmadığı kongrede il yönetiminin desteklediği Nusret Acur ile Ayhan Çubuklu’nun yarışması bekleniyor. Daha önce adaylığını açıklayan Murat Atar, dün yaptığı yazılı açıklamayla adaylıktan çekildiğini duyururken Ayhan Çubuklu’nun da çekilebileceği konuşuluyor.

MERAL AKŞENER’İN GELİŞİ BELİRSİZ

Daha önce geleceği duyurulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sağlık sorunları nedeniyle gelişi iptal olacağı gündeme gelmişti. İl yönetiminden edinilen bilgilere göre Akşener’in gelip gelmeyeceği henüz netleşmedi.