Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Bize bu konuda ırkçı diyenler, faşist diyenler şu anda Suriye’de bayrağımızın yakılışını seyrediyorlar”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze İlçe Teşkilatı’nda yaptığı konuşmada “Suriyeliler meselesinde ilk tepkiyi, Türkiye’nin güvenlik meselesi olduğunu, bu işin Türkiye’nin başına çok büyük belalar açacağını ilk dile getiren lider Sayın Meral Akşener’dir. Bununla ilgili 2019 yılında çalıştay yaptık, hükümete gönderdik. O zaman bize bu konuda ırkçı diyenler, faşist diyenler şu anda Suriye’de bayrağımızın yakılışını seyrediyorlar” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Türkkan, birçok konuda hükümeti eleştirerek şu ifadelere yer verdi; “Sokakta gelirken burada inanır mısınız gördüğüm Suriyeli sayısı Türk sayısından fazlaydı. Suriyeliler meselesinde ilk tepkiyi, Türkiye’nin güvenlik meselesi olduğunu, bu işin Türkiye’nin başına çok büyük belalar açacağını ilk dile getiren lider Sayın Meral Akşener’dir. Bununla ilgili 2019 yılında çalıştay yaptık, hükümete gönderdik. O zaman bize bu konuda ırkçı diyenler, faşist diyenler şu anda Suriye’de bayrağımızın yakılışını seyrediyorlar. Suriyeliler meselesi konusunda çözümümüzün belli olduğunu vatandaşa anlatın. Mutlaka Suriye’deki yönetimle anlaşıp buradaki Suriyelileri en kısa zamanda ülkelerine geri göndereceğiz.”