Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Türkkan: Şanbaz’ı 5 ay sonra Ankara’ya götüreceğim

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, milletvekili aday adayı olan Şanbaz Yıldız’ın milletvekilliğiyle ilgili, “Nusret Acur, yolun açık olsun. Şanbaz’ı 5 ay sonra Ankara’ya götüreceğim” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

Düzenlenen kongreye İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve il yönetiminin yanı sıra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak ve Mustafa Cihan Paçacı, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, ilçe başkanları, meclis üyeleri, İYİ Parti İl Başkan Adayları Nusret Acur ve Ayhan Aydın Çubuklu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, dernek başkanları ve partililer katıldı.

“HEPSİNİ TAKİP EDECEK İL BAŞKANI GELİYOR”

Kongrede konuşma yapan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Kongreler partilerin düğünü derler. Nusret Acur konusunda bütün Kocaeli’yi herkesi uyarıyorum. Nusret Acur alıştığınız il başkanı olmayacak. Bildiğiniz il başkanı olmayacak. Kocaeli’de milletvekilleri belediyelerdeki ihaleleri tanzim ediyorlar demiştim. En çok sesi çıkan en çok suçu olandır. Üzerimizde demokrasi kılıcını hiç eksik etmediler. Hepsini adım adım takip edecek bir il başkanı geliyor.

“KOCAELİ HALEN GELİŞMEYİ TAMAMLAYAMADI”

Kocaeli gelince İstanbul’un yanı başında zaten diyoralr. Hiç İstanbul değil. Kocaeli halen Anadolu’nun gelişmeyi tamamlayamamış bir kenti. Türkiye’nin en borçlu belediyesine sahip olan. Böyle bir kent olabilri mi? Böyle bir çapsızlık olabilir mi? Ortadaki mesele devletin hazinesini kendi yandaşlarına peşkeş çekmek. Göreceksiniz 2023 yılı dünyada örnek teşkil edecek şekilde siyaset el değiştirecek.

“ŞANBAZ’I ANKARA’YA GÖTÜRECEĞİM”

Kocaeli’de hepsinin hesabını soracağız. Şanbaz başkanımız işinden eşinden sosyal hayatından feragat edip il başkanlığı yaptı. Hakkını helal etsin. Nusret Acur, yolun açık olsun. Şanbaz’ı 5 ay sonra Ankara’ya götüreceğim.”