Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli SKM sahada iddialı

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları, sahada seçim çalışmalarına en erken başlayan parti oldu. Propaganda Koordinatörü Ve SKM Basın Koordinatörü Buğra Yiğit Kılıç, seçim için iddialı konuştu

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları,

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışma yapan siyasi partiler arasında Kocaeli’de İYİ Parti öne çıkıyor. Saha çalışmalarına en önce başlayan ve 12 ilçede haftanın 7 günü program yapan İYİ Parti Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi, dikkat çekiyor. Gazetemizi ziyaret eden Propaganda Koordinatörü ve SKM Basın Koordinatörü Buğra Yiğit Kılıç ve SKM Basın Koordinatörü Yardımcısı İlknur Batır çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HAFTANIN 7 GÜNÜ 12 İLÇEDE

Buğra Yiğit Kılıç, “İYİ Parti Kocaeli İl SKM Başkanlığımız Kocaeli’de ilk sahaya inen ve 12ilçede dolu dolu programlar yapan bir teşkilat koordine etmeyi başardı. Sahada motivasyonumuzu yükselten şeylerle karşılaşıyoruz. Vatandaşımız İYİ Parti kadrolarını bağrına basıyor. Bu da bize moral veriyor. Haftanın 7 günü 12 ilçede aday adaylarımız ziyaretler yapıyor.  

4-5 MİLLETVEKİLİ

Vatandaşlarımızın umuduna ortak olmaya, onların moralini yükseltmeye geleceğe dair planlarımızı aktarmaya devam ediyoruz. Biz iddialıyız. Kocaeli’de 4 milletvekili hatta 5 milletvekili kazanmamız için önümüzde bir engel yok. Seçimin son gününe kadar sahada olacağız. İyi günlerin yakın olduğunu sahada olan bir partinin temsilcileri olarak biz görüyoruz. Milletimiz de emin olsun ve buna inansın” dedi.